Les al·lèrgies, sense treva a l’estiu

Amb la calor, les més comunes són reaccions al pol·len, picades d'insectes i alimentàries.

Foto: Alba Mariné - Diari de Tarragona
Foto: Alba Mariné - Diari de Tarragona

Entrevista al Dr. Òscar Sotorra, al·lergòleg de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. "Tot i que s'acostuma a associar l'al·lèrgia a la primavera -per exemple, pel pol·len d'aquelles plantes que floreix en aquesta època-, també «hi ha plantes i arbres que floreixen abans, com el xiprer i l'avellaner a l'hivern; mentre que els d'àcars de la pols hi ha tot l'any; en canvi, a l'estiu predomina l'al·lèrgia als fongs i, sobretot, les al·lèrgies alimentàries», ja que modifiquem els hàbits alimentaris i acostumem a menjar més sovint fora de casa. Per tot això, els pacients han d'extremar les precaucions.

El contingut complet d'aquesta informació es pot consultar en aquest enllaç de Diari de Tarragona