Commemorem el Dia Nacional de la Nutrició "Nutrició i gastronomia: una aliança d'èxit"

L'equip de la Unitat de Nutrició Clínica i Dietètica de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus commemorem el Dia Nacional de la Nutrició "Nutrició i gastronomia: una aliança d'èxit" amb aquest vídeo amb diferents recomanacions per tenir una alimentació variada, equilibrada, respectuosa amb l'entorn i plaent, encara que sigui més o menys restrictiva amb algun aliment o grups d'aliments. Ja sigui per malaltia, per orientació ètica o religiosa, per creença, per salut…

Hem de procurar buscar possibilitats culinàries que ens agradin, siguin senzilles de fer, amb ingredients que tinguem a l'abast i si pot ser de proximitat:

- Cal planificar el que menjarem, fer un menú setmanal senzill.
- Buscar idees amb exemples de plats saludables i com s'elaboren.
- Utilitzar diferents tècniques culinàries. Cuidar la presentació del plat és fonamental.
- Consells d'ingredients que ens ajuden a potenciar el sabor dels aliments.


Clara Alegret. Dietista-Nutricionista
Isabel Megias. Dietista-Nutricionista
Erica Cunillera. Dietista-Nutricionista
Dra. Luz Reyes. Metgessa endocrinòloga
Dra. Pilar Gil. Metgessa endocrinòloga
Cèlia Rodríguez. Dietista-Nutricionista
Núria Guillen. Dietista-Nutricionista
Liliana Gutiérrez. Metgessa endocrinòloga
Dr. Josep M. Manzanares. Cap Clínic de l'Àrea d'Endocrinologia, Nutrició i Metabolisme
Dr. Antoni Rabassa. Metge adjunt

Servei d'Endocrinologia i Nutrició.
Unitat de Nutrició Clínica i Dietètica de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus